brouwzaal_van_westmalle.jpg

Allez en route: juni-fietstocht op zondag 13 juni 2021

Na de lange winter en de kille natte lente  die in de annalen zullen vermeld worden is het tijd om wat in actie te treden. Omdat Corona steeds om de hoek loert werden wij reeds gekortwiekt in onze activiteiten, proeverijen, gezellig samenzijn …  ‘t kon allemaal niet doorgaan en op het moment van het schrijven zijn de versoepelingen nog wat onduidelijk voor groepsactiviteiten.

Welnu, om de lange wrange nasmaak van de stilaan wegkwijnende Corona pandemie in de vergeethoek te doen verdwijnen hebben wij een fietstocht van een 30-35 tal km uitgestippeld met een paar “pitsstops” onderweg.  Zoals vorig jaar een tochtje aan een gezapig tempo over vlakke, soms golvende wegen. We houden het veilig en respecteren de verkeersregels bij het kruisen een paar drukkere wegen.

Verzamelen geblazen aan het August De Boeckhuis om 13u30, alwaar wij om 13u45 stipt de opwarming beginnen en van start gaan. Graag een fluo hesje en mondmaskers meenemen. 

Inschrijven via “Info@geuzeneuze.be"

Bij regenweer wordt de tocht één week verschoven naar 20 juni 2021.

 

Wij trekken nu meer naar westelijke richting met soms over golvend terrein.

Rond de klok van “Vijven”, in de nanoen, richten wij de “Neuzen” huiswaarts.

 

Wa kost da? Niks, behalve:

Jullie sportieve deelname en een goeie stemming.

Wij hopen alvast alle fietsende “Geuzeneuzekes” talrijk te mogen begroeten en “bubbelen” uiteraard met max “4” per tafel bij de stops.

Allen op post!

Het Bestuur.